Починаємо новий сезон!

UKR
Ми повернулись!
Після гарного, але не дуже тривалого відпочинку (а як ви знаєте артисту не вартно довго відпочивати????), ми починаємо новий сезон, який обіцяє бути цікавим та насиченим!

Життя нашого колективу складається не тільки з щоденних репетицій, концертів та гастролей. Ми думаємо, говоримо, мріємо, розповідаємо про наш ансамбль скрізь. І ми завжди будемо так робити!

Хоч ми і всесвітньо відомий колектив, але нажаль мало хто з наших співвітчизників знає про нас. Тому, щоб ви впізнавали нас на вулицях свого міста, ми пошили нову форму, яка нас мотивує, надихає та якою ми пишаємось!

Для усіх нас український танець є частиною ДНК і кожного разу для вас ми Танцюємо Серцем!❤️

ENG
We are back!
After a good, but not very long vacation (and as you know the dancers should not relax too much????), we start a new season, which promises to be interesting and eventful!

The life of our ensemble consists not only of daily rehearsals, concerts and tours. We think, speak, dream, tell about our dance company everywhere. And we will always do that!

Though we are a world-known ensemble, unfortunately, few of our compatriots know about us. So to help you recognize us on the streets of your city, we have sewn a new casual and training kit that motivates, inspires us and we are really proud of it!

For all of us, the Ukrainian dance is a part of our DNA and every time we Dance with our Hearts for you! ❤️

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *